Pagrindinis » Mokymai ir seminarai » Transformuokite savo veido odą su lazerinėmis procedūromis!

Transformuokite savo veido odą su lazerinėmis procedūromis!

Mūsų oda kasdien susiduria su daugybe iššūkių: miesto dulkių sukelta tarša, kenksminga saulės šviesa, nuovargiu, poilsio ar kokybiško miego trūkumu, senėjimu, įvairiomis kitomis problemomis (bėrimu, pigmentacija, akne ir panašiai). Visi šie faktoriai daro įtaką ne tik odos būklei, bet ir žmogaus savijautai – žiūrėdami į vedrodį jaučiamės nepatenkinti savimi, tai kelia irzulį ir skatina priekaištavimą sau. Ne visos su oda susijusios problemos priklauso nuo mūsų gyvenimo būdo, todėl net ir rūpinantis kūnu išlieka poreikis skirti odai papildomo dėmesio. Siekiantiems susigrąžinti sveiką veido išvaizdą ir gerą savijautą siūlome išbandyti lazerinės estetikos procedūras.

Kodėl verta išbandyti procedūras lazeriu?

Lazerinė estetika yra puiki alternatyva plastinės chirurgijos procedūroms, tokioms kaip veido kėlimas, odos tempimas. Abi sritys turi savų pranašumų ir trūkumų, tačiau procedūras lazeriu rekomenduojama išbandyti bijantiems skausmo, ilgo gijimo. Didžiausias lazerių privalumas yra tai, kad jie paveikia odą nepažeisdami audinių ir greitai bei neskausmingai suteikia ilgalaikius rezultatus. Rekomenduojame modernią AMI įrangą, kuri padės užtikrinti optimalius rezultatus lazerinių procedūrų metu.

Įmonė AMI siūlo platų ir išsamų asortimentą, kurį sudaro išskirtinės kokybės produkcija. AMI gamybos lazeriai estetinei medicinai yra itin funkcionalūs: tinkami naudoti odos valymui, patempimui ar stangrinimui, pigmentinių dėmių ar tatuiruočių šalinimui, plaukų šalinimui, krioterapijai. Ši profesionali įranga sukurta dermatologinių, estetinių ir medicininių procedūrų atlikimui.

Lazeris „Aqua Facial“ – inovatyvus odos valymas ir maitinimas

AMI lazeris „Aqua Facial“ atlieka gilų odos valymą pašalindamas negyvos odos sluoksnį ir aprūpindamas veidą koncentruotais maitinamaisiais serumais. Procedūra suteikia odai sveiką švytėjimą ir nepaprastos švaros efektą, nes jos metu yra pašalinami bet kokie kosmetikos ar odos priežiūros priemonių likučiai, išvalomos poros. Šis lazeris veido procedūroms veiksmingai mažina raukšlių, pigmentinių dėmelių ir aknės randelių ryškumą, minkština, stangrina ir pakelia veido odą, riboja perteklinio odos riebalo (sebumo) išsiskyrimą. Procedūra tinkama visiems odos tipams ir yra neskausminga, paraudimas išnyksta po 20-30 minučių.

Lazeris „Viola“ – jaunystę grąžinančioms HIFU procedūroms

AMI lazeris „Viola“ naudoja aukšto dažnio ultragarso bangas, jos pasiekia gilesnius odos sluoksnius, nei pajėgtų dalis kitų lazerių, frakcinė terapija, radijo bangų ar intensyvios impulsinės šviesos (IPL) procedūros. Šis estetinis lazeris veikia odą šildydamas gilesnius jos sluoksnius, aukštesnė temperatūra didina ląstelių gyvybingumą ir skatina kolageno gamybą. Kolagenas – baltymas, kuris nulemia jaunatvišką odos išvaizdą, stangrumą. HIFU procedūra išsiskiria ir tuo, kad regeneraciniai odos procesai vyksta dar maždaug 6 mėnesius po procedūros. Taigi, oda stangrėja palaipsniui, yra vis labiau patempiama, nyksta raukšlelės, sumažėja jų ryškumas.

Lazeris „Solray“ – Jūsų oda dar niekada neatrodė taip gerai

AMI lazeris „Solray“ veikia intensyvia impulsine šviesa ir yra naudojamas odos atjauninimui, pigmentinių dėmelių ir aknės randelių šalinimui, porų sutraukimui. Intensyvi impulsinė šviesa skaido pigmentus probleminėse srityse nepažeidžiant sveikų aplinkinių audinių – reguliuojamas energijos kiekis suteikia galimybę gydyti konkrečias veido zonas neįtikėtinu tikslumu. Procedūros metu juntama šiluma, tačiau lazeryje įrengta šaldymo sistema išlaiko stabilią temperatūrą (reguliuojamą iki 5°C) visos procedūros metu bei minimizuoja diskomfortą pacientui.

AMI lazeriai pasižymi skirtingais veikimo principais ir yra daugiafunkciai – tokia asortimento įvairovė garantuoja, kad tikrai rasite aparatą, kuris atitiks Jūsų lūkesčius.

Shopping Basket